O reteta simpla, ieftina si de post (4 portii)
Ingrediente
4 vinete mijlocii
4 rosii mijlocii
200 ml ulei de masline (am pus ulei simplu)
3 catei usturoi
2 lingurite chimion
1 lingura fulgi de chilli sau ardei iute (am pus boia iute)
1 legatura coriandru (n-am gasit si am pus boabe de coriandru - merg perfect cu vinete, ciuperci)
suc de la o lamaie
sare
Procesul de preparare este simplu si bine ilustrat in clipul de mai jos. Chiar daca este in engleza, imaginile tot spun mai mult de 1000 de cuvinte. Observatii:
*vinetele nu se decojesc;
*vinetele dupa ce sunt taiate cubulete se lasa cam 30 minute si lichidul de pe suprafata se poate lua cu o hartie de bucatarie;
*vinetele se prajesc pana devin aurii si usor de strapuns cu un cutit;
Ingrediente
4 vinete mijlocii
4 rosii mijlocii
200 ml ulei de masline (am pus ulei simplu)
3 catei usturoi
2 lingurite chimion
1 lingura fulgi de chilli sau ardei iute (am pus boia iute)
1 legatura coriandru (n-am gasit si am pus boabe de coriandru - merg perfect cu vinete, ciuperci)
suc de la o lamaie
sare
Procesul de preparare este simplu si bine ilustrat in clipul de mai jos. Chiar daca este in engleza, imaginile tot spun mai mult de 1000 de cuvinte. Observatii:
*vinetele nu se decojesc;
*vinetele dupa ce sunt taiate cubulete se lasa cam 30 minute si lichidul de pe suprafata se poate lua cu o hartie de bucatarie;
*vinetele se prajesc pana devin aurii si usor de strapuns cu un cutit;
No comments:
Post a Comment